Szállítási információk

Tájékoztatásul közöljük, hogy 2019.08.01-től webáruházunkban leadott rendeléseket kizárólag személyesen tudják átvenni telephelyünkön, utánvétes csomagküldési szolgáltatásunkat megszüntettük!

KÉRJÜK ÖNT, HOGY  BANKI ÁTUTALÁS TELJESÍTÉSE ELŐTT MINDEN ESETBEN LEGYEN SZÍVES MEGVÁRNI, MÍG CÉGÜNK FELVESZI ÖNNEL TELEFONON A KAPCSOLATOT !


-Munkanapokon 11 óráig, telefonon vagy interneten leadott rendeléseket, amennyiben az raktáron lévő termék, még aznap átadjuk a kiszállítást végző cégnek, mely a csomagot a következő munkanapon házhoz szállítja.
-A szállítás időpontjáról a kiszállítást végző cég sms-t küld a rendelésnél megadott telefonszámra.
-Amennyiben a kiszállítás során a cég nem tudja átadni a csomagot a címzettnek a kiszállítás napján, úgy a következő munkanapon ismét megpróbálja azt kézbesíteni. Ha a kézbesítés ekkor sem sikerül, úgy a futár a csomagot a helyileg illetékes Postán leadja, amit 5 munkanapon belül lehet átvanni személyesen.
-A csomagok maximális súlya darabonként 40kg lehet,ezen súly feletti alkatrészeknél csak személyes átvétel lehetséges.
-Magyarország területén belül, az 1 munkanapos időgarantált, utánvétes csomagküldés  csomagonkénti díjai, melyek tartalmazzák a szállítás és csomagolás költségét is az alábbiak szerint alakulnak, normál méretű csomagok esetén.
-Normál méretű csomagnak tekinthető azon csomag mely hossza nem haladja meg a 75 cm-t, vagy három kiterjedésbeli mérete együttesen nem haladja meg a 200 cm-t, alakja téglatest vagy boríték.
- Ettől eltérő méretek,szabálytalan formák (pl : sárvédők,ajtók,lökhárítók stb) esetén a csomag terjedelmesnek kezelendő és kezelési illeték kerül felszámításra.
Alapdíjak normál méretű csomagok esetén:

    0-2kg            2.780.- Ft    

                              2-5kg            3.010.- Ft                              

5-10kg          3.165.- Ft

10-20kg        3.695.- Ft

20-30kg        5.830.- Ft

30-40kg        7.990.- Ft

- Törékeny és terjedelmes méretű csomagok esetén  törékeny kezelési illeték terheli a szállítási díjat,amely az alapdíj  +50%-a.
- 50.000ft értékhatárt meghaladóan minden megkezdett 10.000ft után 400ft kezelési illeték terheli a szállítási díjat.
- Banki előreutalás esetén a szállítás díjából levonásra kerül 400-ft, melyet a program nem számol, de a számlán már a helyesbített összeg fog szerepelni.
- Ha a feltüntetett szállítási határidőt meghaladja a kiszállítás időpontja, erről a Önt feltétlenül tájékoztatjuk.
-A megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizhetjük, ezért kérjük, hogy  mobiltelefonszámát minden esetben adja meg.
- Mobiltelefonszám és e-mail cím hiányában, továbbá helytelen cím adatok megadása esetén a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni, azt töröljük rendszerünkből.
 
Szállítási feltételeink változtatási jogát fenntartjuk!

Megrendeléseket kizárólag Magyarországon belül tudunk teljesíteni melyhez Név,Lakcím,E-mail cím és Mobiltelefonszám megadása szükséges.

Kizárólag magyaroszági címet és mobiltelefonszámot fogadunk el megrendelések esetén!
Hiányos,vagy nem megfelelő adatok megadása esetén a rendelést és az adatokat töröljük rendszerünkből!