Szállítási információk


Tájékoztatásul közöljük, hogy 2019.08.01-től webáruházunkban leadott rendeléseket kizárólag személyesen tudják átvenni telephelyünkön, utánvétes csomagküldési szolgáltatásunk átmenetileg szünetel.

Házhoz szállítással kapcsolatban bővebb információ telefonon kérhető.


KÉRJÜK ÖNT, HOGY  BANKI ÁTUTALÁS TELJESÍTÉSE ELŐTT MINDEN ESETBEN LEGYEN SZÍVES MEGVÁRNI, MÍG CÉGÜNK FELVESZI ÖNNEL TELEFONON A KAPCSOLATOT !


-Munkanapokon 11 óráig, telefonon vagy interneten leadott rendeléseket, amennyiben az raktáron lévő termék, még aznap átadjuk a kiszállítást végző cégnek, mely a csomagot a következő munkanapon házhoz szállítja.
-A szállítás időpontjáról a kiszállítást végző cég sms-t küld a rendelésnél megadott telefonszámra.
-Amennyiben a kiszállítás során a cég nem tudja átadni a csomagot a címzettnek a kiszállítás napján, úgy a következő munkanapon ismét megpróbálja azt kézbesíteni. Ha a kézbesítés ekkor sem sikerül, úgy a futár a csomagot a helyileg illetékes Postán leadja, amit 5 munkanapon belül lehet átvanni személyesen.
-A csomagok maximális súlya darabonként 40kg lehet,ezen súly feletti alkatrészeknél csak személyes átvétel lehetséges.
-Magyarország területén belül, az 1 munkanapos időgarantált, utánvétes csomagküldés  csomagonkénti díjai, melyek tartalmazzák a szállítás és csomagolás költségét is az alábbiak szerint alakulnak, normál méretű csomagok esetén.
-Normál méretű csomagnak tekinthető azon csomag mely hossza nem haladja meg a 75 cm-t, vagy három kiterjedésbeli mérete együttesen nem haladja meg a 200 cm-t, alakja téglatest vagy boríték.
- Ettől eltérő méretek,szabálytalan formák (pl : sárvédők,ajtók,lökhárítók stb) esetén a csomag terjedelmesnek kezelendő és kezelési illeték kerül felszámításra.
Alapdíjak normál méretű csomagok esetén:

    0-2kg            2.780.- Ft    

                              2-5kg            3.010.- Ft                              

5-10kg          3.165.- Ft

10-20kg        3.695.- Ft

20-30kg        5.830.- Ft

30-40kg        7.990.- Ft

- Törékeny és terjedelmes méretű csomagok esetén  törékeny kezelési illeték terheli a szállítási díjat,amely az alapdíj  +50%-a.
- 50.000ft értékhatárt meghaladóan minden megkezdett 10.000ft után 400ft kezelési illeték terheli a szállítási díjat.
- Banki előreutalás esetén a szállítás díjából levonásra kerül 400-ft, melyet a program nem számol, de a számlán már a helyesbített összeg fog szerepelni.
- Ha a feltüntetett szállítási határidőt meghaladja a kiszállítás időpontja, erről a Önt feltétlenül tájékoztatjuk.
-A megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizhetjük, ezért kérjük, hogy  mobiltelefonszámát minden esetben adja meg.
- Mobiltelefonszám és e-mail cím hiányában, továbbá helytelen cím adatok megadása esetén a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni, azt töröljük rendszerünkből.
 
Szállítási feltételeink változtatási jogát fenntartjuk!

Megrendeléseket kizárólag Magyarországon belül tudunk teljesíteni melyhez Név,Lakcím,E-mail cím és Mobiltelefonszám megadása szükséges.

Kizárólag magyaroszági címet és mobiltelefonszámot fogadunk el megrendelések esetén!
Hiányos,vagy nem megfelelő adatok megadása esetén a rendelést és az adatokat töröljük rendszerünkből!